panzió

A Covid 19 világjárványra tekintettel panziónk nem fogad vendégeket, üzleti célú utazás esetére ajánljuk hotelunk szolgáltatásait.

Elérhetőség: www.hoteladler.hu

Az Adler panziónak helyet adó 19. századi, egykori borospincés présházból átalakított épület Budaörs óvárosában, sétatávolságra található a Templom tértől.

A családias légkörű panziónkban 25 szoba van, melyből a legtöbb kétágyas, de három- illetve négyágyas szobákat is tudunk vendégeink igényei szerint biztosítani. Minden szobához fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, a szobákban TV, rádió és telefon található. A panzió kertjében éjszakára zárt gépkocsiparkoló áll vendégeink rendelkezésére.

A panzió épületének földszintjén étterem működik, ahol a magyar konyha remekei, de a modern gasztronómia különlegességei is megtalálhatóak. Az étteremhez hangulatos borospince is tartozik. Tavasztól késő őszig fedett grillterasz üzemel a kertben, amely grillspecialitásaival rosszabb idő esetén is kellemes időtöltést és gazdag kulináris élményeket nyújt vendégeinknek.

A mai Budaörs, a főváros, Budapest nyugati kapujaként számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódást, természetjárást, vásárlást kedvelők számára. Ezért panziónkat fekvése miatt ajánljuk azoknak a turistáknak és üzletembereknek egyaránt, akik nem a nagyváros forgatagában kívánnak megszállni, hanem csendes, kisvárosi környezetben, de mégis a főváros közelségében keresnek szálláslehetőséget.

A családi tulajdonban és működtetésben lévő Adler panzió és étterem a nevét a 2. világháború előtti közkedvelt német autómárkáról, az ADLER-ről kapta. A két család több ilyen márkájú autóval is rendelkezik, melyek a helyszínen különleges alkalmakkor megtekinthetők. Éttermünket díszítik a különféle veterán autós versenyeken nyert díjaink és e márkával kapcsolatos korabeli leírások, újságcikkek.